blue water’s my daughter and I’m gonna skip like a stone

Ibland är de där vädergudarna rätt haj på att behaga. Idag vaknade jag upp till blygrå himmel och blöt mark och kunde alltså börja och fortsätta dagen inomhus utan att skämmas. Sen har regnet vräkt ner och åskan dånat och jag krupit ihop under en filt med tekopp efter tekopp efter kaffekopp, resterna ur gårdagens Aladdinask och filmatiseringen av Selma Lagerlöfs Kejsarn av Portugallien. Nu är Hirdwalls skådespeleri utbytt mot Ulf Lundell och B-sidan av hans Vargmåne och jag jamsar omkring i bara ben och sockor, inte ett dugg olycklig utan helt nöjd med att leka Ovädersdag.
Men vem vore jag om jag inte mitt i all trivsel ägnade mig åt att längta bort? Just nu är det Gotland jag drömmer mig till – som alltid när solen kikar fram och gräset börjar dofta. Jag vill till Fridfullheten och Lugnet, det själsliga så väl som fysiska. Att det sen aldrig blir sådär stillsamt som det borde är ett faktum jag lyckas glömma bort varje år, och 2010 är inget undantag. Fotogeniquet är det i vart fall.

rubrik ur SHIVER ME TIMBERS av TOM WAITS
8 Comments
 • Andreas

  29 maj, 2010 at 23:59 Svara

  otroligt fina bilder.

 • Cissi

  25 maj, 2010 at 12:12 Svara

  Jääääättefina bilder! vill också ta sånna när jag åker til gotland, men skyller på att min kamera är dålig, eheh.
  bild högst upp höger, kossan, hästbilden och den bredvid och den längst ner i högerhörnet är mina favvosar. puss

 • Amanda

  24 maj, 2010 at 23:39 Svara

  massa massa fina bilder!!
  Och tack kvinna! du gör alltid glad med dina peppkomentarer. Jag ska inhandla ett par till långklänningar.. urmysigt!
  puss

 • CJ

  24 maj, 2010 at 22:37 Svara

  Härliga kort!

 • felicia

  24 maj, 2010 at 21:30 Svara

  Så fina bilder! Och den boken tyckte jag var bra, när jag läste den.

 • Emelie

  24 maj, 2010 at 12:06 Svara

  Nu vet jag inte om jag vill vråla TA MIG MED! Eller om jag vill sitta hemma oh ta emot ett utav dina Gotlandsbrev. Båda delarna hade varit kanon.

 • Amanda

  24 maj, 2010 at 10:20 Svara

  Åh så fina bilder! Jättetrevlig blogg du har, hit kommer jag tillbaka! Tack för den fina kommentaren!

 • Mimmmmi

  23 maj, 2010 at 22:56 Svara

  tack så mycket för mattestödet, hoppas jag klarade det!
  Finfina bilder på bloggen som vanligt, gillar både dessa i detta inlägg och det nedre.
  Goland skulle jag också vilja åka till, har inte varit där sen jag var typ 13.. =(

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.