brings madness with the bliss

Lider av lätt ambivalens och påtaglig sinnesförvirring. Mitt moraliska dilemma är löst (jag valde att göra helt fel) men nu finner jag mig helt tangled up around the pier och frågan om huruvida jag ska nöja mig med ett fint, lite sorgligt och väldigt poetiskt avslut som redan är uppnått, eller göra något åt insikten att det inte är tillnärmelsevis nog och därest riskera att förstöra allting som passar så perfekt in i min skeva bild av vad som är vackert.

Far omkring mellan folk och nya hästen, har ingen ordning på mig själv och var nära att åka hemifrån utan att dricka eftermiddagskaffe. Inte ens Tom vet hur det kunnat sluta. Han som annars har satt ord på allt.

rubrik ur ALICE av TOM WAITS
Tags:
3 Comments
 • Emelie

  10 december, 2010 at 12:25 Svara

  Det är omoraliskt att inte hålla sina vänner uppdaterade!

 • Malin

  9 december, 2010 at 17:33 Svara

  Inte lätt, kan inte tänka mig hur det måste kännas. En peppande cyberkram får du utav mig! Förövrigt dör jag lite grann av att det här inlägget, sorgligt nog, är så vackert poetiskt. Om jag inte minns fel så fick kärleken även mig att skriva sådant som var poetiskt…

  Hoppas allt är väl!

 • Bajenblomma

  8 december, 2010 at 21:24 Svara

  Alltså, Alicia, det här kodspråket. Du lämnar mig i sådan ovisshet att jag lider konstant. Berätta!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.