bury me where my arrow falls

Den första april lämnade vi Bedford och for norrut. Färden gick via Nottinghamshire och det här, mina damer och herrar, är bilder från den berömda Sherwoodskogen. Rubriken är Robin Hoods, enligt legenden, sista ord till Lille John.

rubrik av ROBIN HOOD
5 Comments
 • Lo

  22 april, 2010 at 20:10 Svara

  åh, alicia hjärtat!
  du må tro att jag saknar england efter alla dessa bilder. jag har varit vid de där gamla ruinerna och jag har sprungit runt många gånger i sherwoodskogen… riktigt fint fotat :)

 • natasja

  20 april, 2010 at 18:33 Svara

  lovely

 • J

  20 april, 2010 at 14:27 Svara

  Min kommentar är helt onödig, men tänk att det finns så många krokiga träd..

 • Malin

  19 april, 2010 at 21:33 Svara

  Vad häftigt att äntligen få se den, Sherwoodskogen! Tack för att du gav mig det nöjet :) Det ser riktigt mysigt ut och jag kan endast fantisera om hur där ser ut på sommaren!

 • Linda

  19 april, 2010 at 21:05 Svara

  fina sista ord tycker jag.

  sv; Oh ja, han var inte bara stilig han var klok också!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.