dare me to jump and I will (7)

Än en gång bevisar jag min egen ignorans genom att insinuera någon annans. Dömer för snabbt och leker ensamma sociala spel medan jag förkastar ärligheten jag beskyller dig för att vanhelga.
Nedvärderar och glömmer skillnaden mellan individ och gemen. Förlåt mig.

”But you stand there so nice
in your blizzard of ice

oh please
let me
come into
the storm”

citat ur ONE OF US CANNOT BE WRONG av LEONARD COHEN
rubrik ur NEVER LET GO av TOM WAITS
Tags:
No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.