doth mother know you weareth her drapes?

Jag tog mig själv i kragen och frågade vad jag skulle ha gjort om detta vore min sista dag i livet.

Så jag gick på Avengers igen.

rubrik av TONY STARK ur THE AVENGERS av MARVEL
Tags:
2 Comments
 • Emilie

  7 maj, 2012 at 15:36 Svara

  Jag tror att vi alla borde ställa oss den frågan oftare. Jag tänker mer långsiktigt för tillfället och funderar på vad jag skulle göra om detta vore mitt sista år i livet. Jag har kommit fram till att jag kommer att åka tillbaka till Asien i höst. Det bara måste bli gjort.

  • Alicia Sivert

   7 maj, 2012 at 18:26 Svara

   Åh, vad glad jag är att du hittat Asien och kommit till den insikten! Men det gör det dubbelt ledsamt att du var tvungen att åka hem. Hoppas du kan finna ro över sommaren med vetskapen att du snart får återvända. Dunderkram!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.