ett försenat tack

Snö på innergården, julen 2019 - www.aliciasivert.se

Jag vill säga ett försenat tack.

I slutet av november berättade jag lite om hur jag mått och hur jag mår. Ni har svarat så fint. Ni har stöttat mig, lyft och hållit om. Jag samlar fortfarande kraft för att svara er individuellt. Accepterar att det går långsamt att kommunicera just nu. Börjar kunna formulera ord eller läsa och ta in dem, men har svårt att göra kombinationen.

Det känns faktiskt bättre. Under de senaste veckorna har det börjat vända. Depressionen rinner ur kroppen. Jag har fortfarande alla de olyckliga känslorna, men de tar inte upp lika stor del av varje dag. Huvudet känns som stuvade makaroner och jag kämpar mot tröttheten h e l a t i d e n men jag är lite mer mig själv i pauserna.

Så tack.
Tack, inte bara för att ni är fina människor som har tålamod med en sjuk person. Utan för att ni är här, och håller om.
Det hjälper ❤

Tags:
15 Comments
 • Cecilia N

  16 december, 2019 at 07:33 Svara

  Kämpa inte mot tröttheten. Den finns där för att du behöver den. Om den får finnas så försvinner den själv sen när du är ”färdigruvad”.
  Det är ett frustrerande råd, jag vet. Men det stämmer.
  Been there Done that.
  Kram!

  • Alicia Sivert

   20 december, 2019 at 20:30 Svara

   Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, och påminner om att hålla i tyglarna. Ruvad var en fin liknelse och jag ska försöka tänka på det så, som att jag vilar i ett tryggt varmt bo istället för att klättra på väggarna. Nu väntar drygt två veckors jullov med väldigt låga krav. Då ska jag öva riktigt mycket på att ta det stilla.

   God jul Cecilia!

 • Josefin

  14 december, 2019 at 10:41 Svara

  <3<3<3

 • Ingrid

  13 december, 2019 at 19:50 Svara

  Och jag tänker hela tiden att jag vill berätta för dig hur glad jag är att jag hittat din blogg för den är så välbehövligt sällsam och annorlunda, jag tänker att jag vill berätta för dig hur fantastiskt hjärtevärmande fint du skriver och hur begåvad du är. Sen kommer jag inte längre för jag tänker att det måste vara så mycket mer än bara en kommentar. Men du inspirerar mig till att vara tillräcklig så därför skriver jag det bara nu och släpper iväg det till dig. Tack! <3

  • Alicia Sivert

   20 december, 2019 at 20:27 Svara

   Ingriiiiiiiiid

   Alltsååååå

   Jag saknar ord att svara på detta. Du värmer mitt hjärta så det strålar ut i fingrar och tår. TACK TACK TACK tusen gånger tack för att du skrev detta, precis just nu. Kommer kunna leva på det länge ❤

 • Illianas

  13 december, 2019 at 14:07 Svara

  ❤️❤️❤️

 • Yvonne

  13 december, 2019 at 09:10 Svara

  Att återfå krafterna och energin måste nog få ta all den tid som behövs, långsamt framåt, med små steg . Önskar dej det bästa!

  • Alicia Sivert

   20 december, 2019 at 20:25 Svara

   Tack Yvonne. Försöker leva i nuet för första gången i livet. Lär jag mig det nu blir det nog användbart även när jag är frisk igen. En dag i taget ❤

   • Anonym

    25 december, 2019 at 13:18 Svara

    Det låter bra, det är inte lätt… men om man har det med sig i tanken, så är man en bit på väg … ❤❤

 • Wilda

  12 december, 2019 at 21:06 Svara

  ♥️ All kärlek till dig.

 • Thea

  12 december, 2019 at 21:00 Svara

  ❤️❤️❤️❤️❤️

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.