far & flyg

Lördagen den 27 mars tog vi bilen till Shuttleworth för att beundra veteranflygplan och promenera i den schweiziska trädgården.

Jag hittade en brittisk familj som anfölls av en påfågel. Djuren är så makalöst vackra, och även rumpan är ganska charmig.


I andra änden av parken var det fågelshow. Jag har varit på otaliga såna under våra resor, men trots att varenda pippi verkade ha en dålig dag och bara retades med sin skötare så var det nog den bästa föreställningen såhär långt. Att den inte var på tyska eller franska var förstås ett plus i sig, men framför allt var killen som skötte det mesta av snacket suveränt skicklig på att både informera och underhålla!
Jag hade desvärre bara normalzoomen och det var motljus och gick fort så det blev inte några mästerverk till bilder, men lite dokumentation i alla fall.

Vi åt kvällsmat på King’s Arms och älskade Tesco för att de har nattöppet så vi kunde åka och köpa choklad. Eftersom den odugliga ynglingen Harry, som jobbade på marinan där vi bodde och som blev veckans internskämt, inte hade lagat/bytt ut vår DVD fick vi nöja oss med vad BBC sände – Wallander – med subtitles. Det var första gången jag såg Wallander och det enda som var bra var översättningen till engelska. De lyckades få svordomen ”HELVETE!!” till ”Jesus”. Tror det skett nåt missförstånd där.

4 Comments
 • Hanna

  13 april, 2010 at 20:38 Svara

  Jag älskar slutkommentaren!

 • cissi

  12 april, 2010 at 18:52 Svara

  Berom ursäkt för sen kommentar, och passar på att tacka för alal dina fina ikapp-kommenteringar på min blogg.
  Jättefina påfågelsbilder! men det som vardetbästa och som fick mig att skratta högt var "De lyckades få svordomen "HELVETE!!" till "Jesus". Tror det skett nåt missförstånd där." Perfekt avslut!

 • Mimmmmi

  11 april, 2010 at 16:13 Svara

  ooh kul att få läsa om din resa! :D Och vilka härliga bilder!!! Bilden på giraffungen var ju fantastiskt snygg o.O Den borde du skicka in till någon tidning eller sälja! :D

  Häftigt att bo på en kanalbåt också, har jag inte hört talas om tidigare. Jättekul att läsa :D

 • Linnéa

  11 april, 2010 at 14:05 Svara

  Vad det ser mysigt ut :) Otroligt vackra bilder på påfågeln, särskilt den näst sista!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.