finaste igår

En kollega efter ett antal öl för personalpris:

Hur kommer det sig att du är så rödhårig?

Tags:
3 Comments
 • Emilie

  13 augusti, 2010 at 16:25 Svara

  Tihi, vilken gullig fråga ^^ Vad var ditt svar?
  Tack för alla dina jättefina kommentarer på bloggen. Både fotokritik på magbilderna och även peppkommentar när jag kände mig deppig. Det är skönt att ha dig som vän, blir glad när jag läser alla dina kommentarer :) Kramisar i massor

 • Krumelurpillret

  13 augusti, 2010 at 10:58 Svara

  Tsss vet han inte det! det är ju på grund utav alla känslor som bubblar ut från hjärtat och färgar håret blodigt. I mitt fall är det nog det klassiska att jag har ätit för mycket morötter, men det är ju så goda!

 • Malin

  11 augusti, 2010 at 20:08 Svara

  Vilken söt kollega du har!

  Jag ville bara säga TACK för din jättefina kommentar Alicia, det värmer verkligen och det är nog det finaste jag fått höra på länge. Så skönt när folk förstår, det gör verkligen du. Och ju mer jag tänker på det så har du ju rätt, för det är ju på det viset jag har tänkt. Sedan är man tyvärr lite för lättpåverkad av vad andra tycker…

  Men tack underbara du! Och jag får önska dig ett fortsatt lycka till på jobbet och ett bra "avslut" på sommaren. Jag far ju iväg till Dublin & Kreta nu.

  KRAM!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.