get your filthy fingers out of my pie

Det känns som fullmåne, men hon är inte ens halv. Går i cirklar och biter mig själv i bakhasorna.

Och så funderar jag över det lilla moraliska och känslomässiga drama jag lider av. Kommer inte fram till någonting annat än att jag borde hålla tyst och förtränga, men att jag inte kan. Och trots att det är finast med sorgliga slut vill jag inte vara mitt i ett sånt. Förresten är antiklimax helt opoetiskt.

Frustrationen blir inspirationen övermäktig. Annars hade jag skrivit en bok om honom redan.

rubrik ur GIRL WITH ONE EYE av FLORENCE + THE MACHINE
Tags:
4 Comments
 • Emelie

  11 oktober, 2010 at 13:35 Svara

  Jag skulle läsa den boken.

 • Hanna

  10 oktober, 2010 at 21:32 Svara

  Åh, dina ord <3 Jag vet att du vet precis hur det är, hur saker och ting får en större mening när man lyckas sätta värdiga ord på dem. Och det borde betyda att din tillvaro är skimrande vacker, typ jämt.

  Så vad klagar du över kvinna? ;)

 • Haz.

  10 oktober, 2010 at 15:26 Svara

  Åh, du tar orden ur mun på mig. Wow, jag är där och vet hur du känner. Jag skulle vilja stå på din farstu med en flaska rödvin och choklad i handen.

  Men det här är så sant att det blir vackert. Du skriver alltid så att jag känner mig inspirerad. Du är poesi ut i fingerspetsarna.

 • Haz.

  10 oktober, 2010 at 15:22 Svara

  i'll cut your little heart out, cause you made me cry

  love that song! <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.