hemkommen, halvt omkommen

Kroppen är hemkommen men maginnehållet är spritt över Visby ringmur, gränder och gräsmattor.

Veckan har varit bättre än man någonsin kunnat inbilla sig och jag har sällan haft så kul, fram till igårkväll då jag och två till åkte på matförgiftning / maginfluensa och kastade upp ett hundratal gånger i regnet. Hela båtresan hem imorse sov jag på golvet i restauranttorget och sen sov jag i bilen och sen såg jag på Lilla Sjöjungfrun och sen sov jag fram till nu. Har mått bättre, men är nöjd ändå. Dags att sova.

3 Comments
 • Lucas Ihrén

  18 augusti, 2009 at 00:16 Svara

  Kul att det blev kul! Även om man knappast kunde förvänta sig något annat. (ja, när det gäller andra är jag alltid optimist) Blir konstigt nu när Castor försvinner.

 • Carolina

  17 augusti, 2009 at 08:34 Svara

  eeeh .. okej. ring när du mår bättre då ..

 • Johanna Rhona

  17 augusti, 2009 at 06:59 Svara

  Men kära nån! Det kallar jag spännande avslutning, fy vad hemskt… Spy är aldrig roligt, offentligt har jag aldrig råkat ut för men jag kan ju föreställa mig.

  Att du är nöjd ändå säger något om hur kul du har haft det, underbart ^^

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.