en perfekt hylla i massiv ek med konsoler

Nu får det nog bli nån slags hyllspecial här för jag har hittat så bra loppishyllor på sistone! Jag vet inte om det är jaktsäsong på hyllor eller bara beror på att jag lärt mig sätta upp expanderplugg men plötsligt fyndar jag hyllor överallt. Härom veckan fick vi hem en som var så förträfflig att jag måste visa er bums trots att två andra fynd egentligen står före i kön!

Det är en stor hylla i massiv ek med konsoler så en kan reglera höjden. Värsta drömmöbeln faktiskt! Ursprungligen från Room, köpt på Tradera för 370 spänn (*föreställ er loppissegerdans här*).

Hylla i massiv ek med konsoler, loppisfynd - www.aliciasivert.se // loppis fynd trähylla reglerbar höj- och sänkbar katt katten Vifslan Lisa Larson bulldogg tegelsten teckning Alvar Aalto vas Savoy Savoyvas trähäst häst trä Ivan Fisk LP-spelare blombord teak Lyktan lampa svart

Det roligaste med hyllor är att få ställa fina saker på dem. Just nu ser det ut såhär! Nej, det är förresten inte sant för jag har redan hunnit skylta om sen jag tog bilderna, men vi kan låtsas. Högst upp står en maranta i ett grönt krus från Gefle porslinsfabrik, också Traderafynd. Ett äpple från Supreme/Gilapple Andreas fick i födelsedagspresent av mig för några år sen och böcker som borde bläddras i ofta.

Därunder en Jim Croce-vinyl, ett grafiskt tryck av R. Söderberg, en trähäst, en Savoyvas och ett Kågefat.

Trähäst av Ivan Fisk på hylla i massiv ek med konsoler, loppisfynd - www.aliciasivert.se // loppis fynd trähylla reglerbar höj- och sänkbar häst

Hästen är snidad av Ivan Fisk och är arvegods.

Kåge-lampa och Lisa Larson-bulldogg från Gustavsberg på hylla i massiv ek med konsoler, loppisfynd - www.aliciasivert.se // loppis fynd trähylla reglerbar höj- och sänkbar wilhelm kåge vas argenta utan silver turkos lampfot keramik jim croce lp vinyl skiva

På nedersta hyllan lägger man det finaste man har. Det vill säga lokala skatter som Kåge-lampan, Lisa Larsons bulldogg och en tegelsten med ortsnamnet inpräntat.

Katten Vifslan på hylla i massiv ek med konsoler, loppisfynd - www.aliciasivert.se // loppis fynd trähylla reglerbar höj- och sänkbar katt

Skoja! Vifslan såklart. Fast hon la sig där själv.

Hylla i massiv ek med konsoler, loppisfynd - www.aliciasivert.se // loppis fynd trähylla reglerbar höj- och sänkbar teckning vas kock huile hästsko

Där står också en teckning min morfar gjorde som tonåring 1951, en upphittad hästsko och den finaste kannan med en glad kock på.

Hylla i massiv ek med konsoler, loppisfynd - www.aliciasivert.se // loppis fynd trähylla reglerbar höj- och sänkbar katt katten Vifslan Lisa Larson bulldogg tegelsten teckning Alvar Aalto vas Savoy Savoyvas trähäst häst trä Ivan Fisk LP-spelare blombord teak Lyktan lampa svart

Vi flyttade in konsolerna lite närmare mitten än förra ägaren haft dem och hängde hela möbeln 1 cm snett men det blev bra ändå! Undertill står blombordet jag budade hem på auktion förra sommaren. Där tänker vi oss en skänk så småningom men redan nu flyttade vi dit LP-spelaren och högtalarna vilket betyder att hyllan definitivt kvalar in i kategorin Mina bästa loppisfynd! Att förbättra förutsättningarna för att spela skivor har nämligen stått på önskelistan länge. Bra valuta för 370 spänn tycker jag!

10 Comments
 • Linnéa

  12 juli, 2020 at 09:44 Svara

  Vilket fynd! Det är så fint att hyllan inte är fylld prylar utan bara ett fåtal skatter. Lampan är nog något av det finast jag sett. Den färgen är bara för underbar. Jag lyckades också fynda en hylla på tradera förra hösten, fast den har fortfarande inte kommit upp på någon vägg. Men när vi hittat en plats åt den skall den fyllas med några väl valda skatter.

  • Alicia Sivert

   19 juli, 2020 at 15:44 Svara

   Jaaa! När vi flyttade bestämde vi oss för att försöka lösa förvaring så att bara de saker vi vill ha framme ska stå synliga. Vi är inte riktigt där än men jobbar i alla fall aktivt mot att dölja alla schampoflaskor och disktrasor. Inte för att de hade hamnat på den här hyllan ändå, men x’D

   Vad är det för typ av hylla du fyndat? :)

   • Linnéa

    20 juli, 2020 at 21:18 Svara

    Jag lyckades köpa en stringhylla, man får slåss för att vinna en budgivning när det kommer till stringhyllor alltså. Även om det är en otroligt populär och jag ogillar saker som är för populära, gillar jag den stilrena designen hyllan har. Så jag kunde inte motstå att köpa den 😅

    • Alicia Sivert

     21 juli, 2020 at 14:46 Svara

     Ååh vad kul! Grattis! Vissa grejer blir ju populära av en anledning och stringhyllan är verkligen en sån :) Sen är det ju vad du stoppar i den som gör den personlig, så den kommer ändå vara helt unik för ditt hem. Så kul Linnéa!

 • Katarina

  11 juli, 2020 at 21:09 Svara

  Konsolhyllor är ju supersmidiga men så fula, brukade jag tycka. Den här är ju ett konstverk. Jag hoppas det kommer små figurer som vill klättra på stegarna och boa in sig. Tofslan och Vifslan kanske i sina orginalutseenden? :)

  • Alicia Sivert

   19 juli, 2020 at 15:40 Svara

   Haha, du har så rätt! Har aldrig tyckt om Elfa, men detta är något helt annat :) Stegarna bjuder definitivt in för småtroll att klättra på!

 • Cecilia N

  11 juli, 2020 at 18:08 Svara

  Den är jättefin! Och de där små stegarna är förtjusande! Undrar vilka figurer som klättrar upp och ner i dem?

 • Andrea

  9 juli, 2020 at 17:12 Svara

  Snyggt fyndat! Ett jäkla kap för en så bra, och anpassningsbar möbel. Ska bli spännande att se de två andra fynden också.

  • Alicia Sivert

   19 juli, 2020 at 15:39 Svara

   Visst! Så glad för denna :) Kul att du är lite hyllpepp som jag <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.