i höst vill jag

Fotografera analogt med färgfilm bland löv och stickade tröjor.
Måla akvarell.
Prata Liverpool-engelska.
Vara kär på sextiotalet.
Tända brasor och ljus och bara dricka sånt som är varmt.
Läsa jättemycket i bra böcker som man helt försvinner in i.
Gå på planlösa promenader med en vän och en hund.
Skriva flera sidor långa brev.
Sticka och virka mössor, halsdukar, filtar, vantar och koftor utan att tröttna.
Gå ut en regnig dag i min rödvitprickiga tivolijacka och ett par röda stövlar och sprida lite glädje.
Ha dubbelt så långt hår och fint rosiga kinder.
Spendera all övrig tid på hästryggen.

Tags:
6 Comments
 • Emilie

  15 september, 2010 at 14:49 Svara

  Jag håller med dig helt och fullt! Och det där med höstlöv och fotografering, tänk om i kunde lyckas pricka in i år när det är som allra höstigast att gå tillbaka till den där pyttelilla parken med dammen som vi fotade i förut? Om du hittar vägen förstås, jag minns bara att det var nånstans vid Katarinahissen… typ… ;)

 • linnéa

  14 september, 2010 at 21:59 Svara

  Låter som om det skulle bli en helt förträffligt vacker höst, om så bara hälften av det hände. :)

 • Sofia i London

  14 september, 2010 at 12:45 Svara

  vill oxå!

 • anna

  13 september, 2010 at 21:18 Svara

  Åh, allt låter så underbart. skulle gärna vara med på allt!

 • Klara

  13 september, 2010 at 21:00 Svara

  Jag är beredd att följa varje steg!! :)
  krya på dig!
  Imorgon ska jag rida på din lilla ärkemara.
  Kram

 • Lena Hanses

  13 september, 2010 at 18:53 Svara

  jag vill bli fotograferad i stickad tröja!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.