if you want me I’ll be in the bar

Åh den här kvällen är som perfekt för att vara lite poetisk och djupsinnig men jag har tunghäfta och bloggtorka och huvudvärk sedan tre dagar tillbaka så jag har absolut ingenting att komma med. Förfärligt synd för hade jag haft det hade det varit dödspoetiskt.

rubrik ur A CASE OF YOU av JONI MITCHELL
Tags:
3 Comments
 • Lucas

  19 augusti, 2010 at 17:18 Svara

  Känner igen känslan! Du är ju dock betydligt mer produktiv än vad jag är!

 • Hanna

  17 augusti, 2010 at 14:49 Svara

  Någon gång ska väl vara den första! Jag känner få (om ens någon) som har så många bra och vackra saker att säga, så du kan allt unna dig en kvälls paus.

 • felicia

  17 augusti, 2010 at 14:35 Svara

  Åh, ibland har man sådana dagar. Jag brukar tänka att om en tid, då kanske tankarna är mogna att skrivas.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.