jag kom in

”Congratulations! You’ve successfully validated your early access Pottermore account.
You will be one of the lucky few to shape the experience before the site opens to all in October.”


J.K. ROWLING ANNOUNCES POTTERMORE

Kräktes nästan.
Jag ska börja på Hogwarts.

Tags:
5 Comments
 • Mimmmmi

  13 augusti, 2011 at 10:00 Svara

  KUUL haha underbart! Grattis =)

 • Kajsa

  6 augusti, 2011 at 10:46 Svara

  så coolt!

 • Steph

  3 augusti, 2011 at 16:20 Svara

  Åh jag med :D grattis!

 • eidetik

  3 augusti, 2011 at 16:08 Svara

  Grattis! Jag kom också in idag, det blev något fel första gången jag registrerade mig. Dustghost67 heter jag :D (Någon på tumblr fick heta magicpumpkin128 och jag är sjukt avundsjuk på den människan)

 • Sunshine

  3 augusti, 2011 at 16:04 Svara

  yeay, grattis! :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.