kanalbåten

All right, då kör vi!
Första veckan bodde vi alltså på en kanalbåt i Bedford. Det var fantastiskt mysigt och jag skulle utan problem kunna bo så permanent – fast inte med fem andra personer och absolut aldrig med min familj. Även om det var förvånansvärt rymligt så bodde man helt klart på varandra och spenderade inte mer tid i båten än vad som behövdes.
Jag har tyvärr inte mycket eller vidare bra bilder inifrån ”huset”, och mitt försök att göra ett paintporträtt misslyckades kolossalt. Utsidan kan ni se nedan i bildens förgrund och det räcker kanske att jag säger att lillebror-T och jag sov skavfötters i kökssoffan som var cirka 60 cm bred och att det inte gick att möta varandra korridoren som ledde mellan de olika rummen. Hur som helst var det härligt att kunna vakna, öppna fönstret och mata svanarna och vi tröttnade aldrig på att sätta båten i gungning genom att springa från vägg till vägg och få kaffekopparna att skramla i skåpen.

3 Comments
 • Sebastian

  19 juni, 2012 at 10:47 Svara

  Nu vill jag ha ett svar!

  • Alicia Sivert

   19 juni, 2012 at 18:11 Svara

   Förlåt Sebastian! Jag bad min mamma maila länken men hon glömde och då gjorde jag detsamma. Usch mig.
   Den långa historien är i alla fall att det finns ett semesterhusutbytarföretag som heter RCI (www.rci.com) via vilken mina morföräldrar hyr ut sin skidortslägenhet i utbyte mot veckor i andra hus världen över. Vår familj brukar få en sån vecka i julklapp emellanåt, och 2010 utnyttjade vi den på kanalbåten i Bedford.
   Att hyra båten i sig tror jag är snordyrt, men kanske värt ändå? Efter en snabb googling hittade jag den här sidan, hoppas den kan vara till hjälp!

   http://www.black-prince.com/

 • Sebastian

  29 maj, 2012 at 22:08 Svara

  Hur i hela fridens namn bokar man in sig för att bo på en sån? Berätta allt!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.