korsstygnsmönster av tre pumpor + fyra Halloweentips

Three Halloween pumpkins cross stitch pattern by Alicia Sivertsson. free korsstygnsmönster tre pumpor pumpa pumpkin gratis mönster korsstygn brodera broderi handarbete hantverk skapa skapande högtid sy embroidery needlework
I helgen är det Halloween! Jag som mentalt redan äntrat julmyset hoppar liksom över högtiden lite, men ett korsstygnsmönster av tre pumpor har jag ritat upp. Fritt för er att använda i icke-kommersiellt syfte, men länka gärna tillbaka hit om ni delar era tolkningar, och tipsa mig så jag får se hur de blir!

Förra året gjorde jag en massa bra förberedelser och delade tips på bloggen. Om ni glömt eller missat eller bara behöver en påminnelse så kommer det fyra här:


Jag gjorde en bildbeskrivning av hur du skapar enkla fladdermusdekorationer i lufttorkande lera.


Visade hur du gör simplaste men också effektfullaste Harry Potter-dekorationen i form av en girlang med gyllene kvickar och Flitwicks flygande nycklar!


Bakade miniatyrpumpor i lera och hängde upp/ställde ut överallt i lägenheten.


Samt listade alla mina tips för att fira en lika magisk Halloween som på Hogwarts!

Three Halloween pumpkins cross stitch pattern by Alicia Sivertsson. free korsstygnsmönster tre pumpor pumpa pumpkin gratis mönster korsstygn brodera broderi handarbete hantverk skapa skapande högtid sy embroidery needlework
Här är pumporna igen för er som hellre jobbar efter symboler.

Ska ni göra nåt kul i helgen?

12 Comments
 • denise

  29 oktober, 2016 at 10:44 Svara

  alltså orkar inte pumporna, dom är helt galet underbara och jag vill bara avboka allt annat till förmån för pumpatillverkning hela helgen nu!<3

 • Frida Godling

  28 oktober, 2016 at 15:15 Svara

  Åh! Vad använder du för program för att göra korsstygnsmönster?

  • Alicia Sivert

   16 november, 2016 at 12:15 Svara

   HALLÅ, sorry senast svar i världen, jag åkte på semester och missade kommentarerna på detta inlägg. PCStitch använder jag!

 • Borgmästaren

  28 oktober, 2016 at 12:08 Svara

  Snajsigt! Jag minns dina lerpumpor från i fjol och har gjort egna i år. Hoppas hinna få ut dem på bloggen inom kort blev lite fel men ändå rätt. Bara att sätta sig och redigera bilderna då… suck. trevlig helg!

 • Ida Larsson

  27 oktober, 2016 at 07:20 Svara

  Har stora planer för att gå på Syfestivalen i helgen, sen lär jag ligga och vila resten av tiden och klappa garner:) Inget halloween firande här tror jag. Jag och P håller på att gå igenom Harry P boxen så nån film till blir det nog i alla fall, fast jag tycker alltid de känns mer juliga än halloweeniga konstigt nog…

  • Alicia Sivert

   16 november, 2016 at 12:14 Svara

   Hoho, men det låter ju som den mest perfekta helgen!!!!

 • Joanna Sundin

  27 oktober, 2016 at 06:47 Svara

  Åh! Jag vill bo på din blogg Alicia! Nu har bestämt att jag ska ägna helgen åt pyssel, och möjligen även sträcktitta på alla Harry Potter-filmerna :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.