2 Comments
 • Anonym

  6 september, 2013 at 12:33 Svara

  Kor ser alltid så härligt fundersamma/nyfikna ut. Gillar särskilt närbilden, superhärlig!

  • Alicia Sivert

   9 september, 2013 at 12:49 Svara

   Den som jag fotat mest här var så himmelens underbar! Hon ville verkligen nosa, men var lite lite för skrajsen. Jag fick stå alldeles stilla och låta henne snudda vid mig, så fort jag rörde mig hoppade hon en meter bak. Finaste finaste kvigan i världen, som även stod modell för den här målningen:

   http://aliciasivert.blogspot.se/2013/08/the-post-war-dream.html

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.