lazy days

De två återstående dagarna i Bedford (30-31 mars) var vi utmattade och sega efter allt luftombyte. Vi var lokala och höll oss nära båten, läste våra nya böcker, såg våra nya filmer och gjorde en utflykt till Bedford Museum vilket var gratis och ”inte värt det”.


Jag hade hunnit med en del shopping redan.


3 x Robert Downey jr! Iron Man (*hjärta*), Zodiac (Robert OCH Jake, arrgh), One Night Stand (första filmen jag såg med Robert – inte överdrivet fantastisk i sig, men HAN är).

Vi införskaffade också The Boat That Rocked (som rockar!) och Sherlock Hound – en japansk animeserie från mitten av 80-talet av Hayao Miyazaki med Sherlock och Watson som hundar – knasfint!


Vi hade en galet social anka som hängde på vårt tak.

4 Comments
 • Mimmmmi

  19 april, 2010 at 16:12 Svara

  aww va mysit att bo på en båt sådär! å serien verkar ju kul :D Tecknat går alltid hem.

  jobbigt att du blir så bakis, men antar att det kmr komma med åldern för min del :P

 • J

  19 april, 2010 at 14:11 Svara

  Rosetterna, nu blir jag avundsjuk :<

 • Emilie

  19 april, 2010 at 01:46 Svara

  Fina rosetter och charmig anka :) Vet du vad jag fick lara mig har i Nya Zeeland? Att alla ander ar tjejer fran borjan och sedan forvandlas nagra av dem till karlar! Sjukt ju. Nu nar jag lart mig det haller jag utkik och jag ser ander overallt som ar mitt i forvandlingen – halften bruna, halvt gront huvud, knasiga fjadrar. Huuuh.

  Laskig kommentar kanske. Jag bara kom att tanka pa det dar med anderna nar jag laste inlagget, haha.

  Ha det skont i Sverige :) Jag blev glad nar jag sag alla dina kommentarer, igen. Du var den enda i hela min vanskaps/slaktkrets som orkade kommentera pa alla mina inlagg som jag kampade med senast :)

  pussss

 • Linnéa

  18 april, 2010 at 18:42 Svara

  Det ser så mysigt ut!
  Och jag vill också ha sådana söta rosetter.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.