London ice can freeze your toes like anyone I suppose


Hej, jag är hemma – trött och lycklig och snuvig! Vi har haft det så fint i London med parkandskådning, kanalpromenader, Baker Streetbesök, glass i Camden, vegburgare typ varje måltid (inte helt frivilligt) och en massa häng med fåret Shaun. Nu är jag glad att vara hemma hos katterna och bryggkaffet som jag saknat ungefär lika mycket.

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, underground

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, park, änder, duck

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, regent's canal, kanal

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, mässing, brass, tea pot, pots, tekanna, tekannor

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, 221b baker street, sherlock holmes, museum

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, sherlock holmes museum

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, fika, café, svartvitt, black and white

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, roa, street art, gatukonst, graffiti

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, platform 9 3/4, harry potter shop, butik, hedwig

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, moomin shop, covent garden

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, regent's park

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, england, semester, vacation, holiday, shaun the sheep, fåret shaun, covent garden
Jag ska försöka blogga färdigt Berlinvistelsen innan jag ger mig på Londonbilderna (#framförhållning) men jag lovar mer inom kort!

Hur har ni haft det den senaste veckan?

rubrik ur FOR TOMORROW av BLUR
bilderna på mig är fotade av ANDREAS FAGERSTRÖM
14 Comments
 • Jess

  16 april, 2015 at 20:22 Svara

  Åh, nu känner jag lite sug efter London ändå, jag som varit insnöad på att åka till Paris nästa gång det valkas en resa. Hur som helst, ser fram emot bilderna! Och du, du var väl på Warner Bros Studios?! Lite osäker på om bilden är därifrån men ser ju onekligen ut att vara det.

  • Alicia Sivert

   17 april, 2015 at 09:25 Svara

   Neej jag var inte det. Alltså är så ambivalent till detta pga vill veeeerkligen inget annat än att åka dit men känner samtidigt att jag måste ha typ två heldagar annars kommer jag att få en ångestattack över att jag inte kan ta in alla intryck (obs ej överdrift). Så jag sparar det till en lite längre vistelse! Men det gör ont att vara så nära. Bilden på Hedwig och trekampspokalen är från plattform 9 3/4!

  • Jess

   18 april, 2015 at 05:39 Svara

   MEN AHHH DU MÅSTE VERKLIGEN DIT! Eh, skriver aldrig i caps men kände det var nödvändigt nu. Hehe men jag förstår dig, man blir fullkomligt överöst med intryck där och får bara 3-4 timmar att gå runt om jag inte minns fel. Jag hade gärna åkt dit både en och tre gånger till för att kunna ta in allt.

  • Alicia Sivert

   18 april, 2015 at 10:07 Svara

   Absolut nödvändigt, och JA, det måste jag!

   Men alltså kastar de ut en efter en viss tid? Är det inte bara så att turen beräknas ta en viss tid och att de släpper in nytt folk efter dem intervallerna? I vilket fall måste jag nog veta att jag kan komma tillbaka igen dagen efter om jag ska fixa det!

  • Jess

   20 april, 2015 at 18:36 Svara

   Möjligt att det är så, vi åkte de särskilda bussarna som gick från London och då fick man ungefär den tiden innan bussen åkte hem igen, men klart om man tar sig dit på annat sätt får man säkert gå så länge man vill. Väl värt oavsett, längtar tillbaka!

  • Alicia Sivert

   20 april, 2015 at 19:34 Svara

   Aah, då vet jag att jag inte ska lura mig att ta dem!

 • ISA

  15 april, 2015 at 17:10 Svara

  så fina bilder från en härlig stad! Borde man fattar fåret Shaun kommentaren!? haha ;)

  • Alicia Sivert

   15 april, 2015 at 17:15 Svara

   Tack! Det var underbart :)
   Alltså jag är så himla snurrig, kanske är förkylningen, men jag förstår inte frågan! Hur menar du fattat vad? :S

  • ISA

   16 april, 2015 at 17:31 Svara

   haha nä nu såg jag sista bilden kanske är fåret Shaun!? trodde du kallade snubben för fåret shaun eller så! haha förlåt, ny här i bloggis!

  • Alicia Sivert

   16 april, 2015 at 17:40 Svara

   Jahaaaa, haha då förstår jag! Nej snubben heter Andreas – fåret Shaun är den rosa med strössel på sista bilden som gissat ;P Och välkommen! :)

 • Daniella Caspian

  15 april, 2015 at 12:56 Svara

  var hittade du the moomin shop???

 • Anna

  15 april, 2015 at 11:27 Svara

  Alicia, jag ska till London om en vecka och e så pepp. Har du något tips på något en inte får missa?

  • Alicia Sivert

   15 april, 2015 at 11:37 Svara

   Ååååh! Alltså haha känns som att jag alltid gör samma saker när jag är där men det måste ju vara ett gott betyg! Besöka Covent Garden och Camden, promenera längsmed Regent's canal, gå på Sherlock Holmesmuseet, äta frukost i någon av parkerna, och just nu är det värsta fåret Shaun-jippot med ett femtiotal statyer utställda i stan så är du fan av honom finns det ett par spår en kan gå för att se fina vyer av stan + fota sig med Shaun i olika tolkningar!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.