mars är semmelvåfflor och cowboyliv

Mars är - www.aliciasivert.se // semmelvåffla våffla våfflor våffelmakeriet gustavsberg värmdö

Mars är semmelvåfflor och vinter igen fast det nyss var vår. Att promenera samma varv varje gång och spana in genom avenbokshäcken. Vi rensar kök och hobby-kategorier och känner hjärtat lätta. Jag tar avsked av nästan allt mitt garn och lindar upp band i mjuka rullar.

Mars är - www.aliciasivert.se // Rönninge by i Täby

Mars är små äventyr fast de är lätta att missa. En viss besvikelse över att orken, tiden, kraften och solen inte kom alla på en gång som man väntar sig när februari börjar tina. Vi åker till Rönninge by och klappar getter. Jag hittar en liten stuga nere vid vattnet och tänker att det är synd att den ligger i Täby för mer perfekt Värmdömotiv har jag väl aldrig sett. Svärsysterdottern har lärt sig säga nej och jag försöker fortfarande lära henne säga bofink. Vi ser havsörn och äter våfflor igen.

Olivträdet som jag trodde var dött har fått nya skott. Jag sträckläser Rich Boy av Caroline Ringskog Ferrada-Noli och måste andas mig genom flera dagar innan jag är redo att börja en ny titel. Byter till Wonder Boys av Michael Chabon som är precis lika bra. Orken går i vågor så som vädret går i skurar.

Mars är - www.aliciasivert.se // katten Tofslan playstation-kontroll

Mars är lökväxter som huttrar under rosenbuskarna. Hukar sig tveksamt som för att fråga om kusten är klar. Bara i skydd av de mest vildvuxna snåren spirar krokusarna som gömda juveler i grånat fjolårsgräs. Det är scilla och röda marktäckare jag inte vet namnet på.

Mars är - www.aliciasivert.se // red dead redemption 2

Mot slutet av mars är jag sjuk och lär mig spela datorspel för första gången sen Pettson i Trädgården. Jag trycker på pistolknappen när jag ska trycka på pratknappen och lever cowboyliv i 1800-talets vilda västern, precis som mitt hjärta drömmer om. Med halsen i en förkylningens snara och pickadollen i hölstret ser jag till sist våren komma till Gustavsberg. Ett par skopor glass till så är jag redo att möta den.

Mars är - www.aliciasivert.se // katten Tofslan Vifslan katterna katter myser vilar gosar prickbegonia begonia prickiga blad
6 Comments
 • Mikaela

  16 april, 2019 at 19:50 Svara

  Du målar lika fint med ord som med penseln <3 Skrattade högt åt ditt tvspelsäventyr haha!

  • Alicia Sivert

   20 april, 2019 at 09:17 Svara

   Tack Mikaela <3 Haha, jag har lärt mig styra nu och lägger o r i m l i g t mycket tid på att jaga vildhästar x'D

 • Alicia Sivert

  14 april, 2019 at 17:43 Svara

  Kan intyga att det var kalasgott och att jag hann gå dit och äta två gånger på samma vecka ;)

  Jag ska skänka bort garnet! Det mesta är sådant jag fått, restgarner eller enstaka nystan i udda färger jag köpte när jag fortfarande virkade mormorsrutor och figurer. En del har jag tagit till jobbet men annat tänkte jag lägga upp för gratis upphämtning när i kommunens Facebookgrupp. Jag sparar bara det jag faktiskt får inspiration att skapa av :) Handspunnet, turkost alpackagarn jag fått av en vän från Peru och några mörkt mörkt blå nystan jag tänkt sticka en kofta av. Det känns skönt!

  Åh, hoppas du får möjlighet att gamea lite i framtiden! Det är verkligen ett skönt sätt att slappna av för mig som är van vid att alltid producera, även när jag vilar. Eller ”slappna av” stämmer ju inte… Jisses vad uppe i varv man blir ;)

 • Linnéa

  7 april, 2019 at 16:02 Svara

  Semelvåffla låter faktiskt lite läskigt och spännande på samma gång. Det känns som det skulle kunna vara hur gott som helst eller det helt motsatta 😅 Har du stickat/virkat en massa eller har du skänkt bort allt ditt garn?
  Att spela datorspel är underbart kul, men just nu har jag inte någon dator som orkar med den kapacitet som spelen kräver. Så jag avundas dig som fått spela lite 😉

 • Emilie

  1 april, 2019 at 22:06 Svara

  Sånt härligt inlägg! Wow! Semmelvåfflan såg helt overklig ut, jag är avundsuk djupt in i själen, vill också äta detta. Och Rönninge by <3 Där har jag ju hängt sen jag var barn, och nu har vi blivit så stora att mina vänner gifter sig där. Fick du chansen att se de fina belgiska jättarna också? Större kaniner går knappast att få chansen att klappa tror jag :) Hoppas du får ett fint april också! Kram

  • Alicia Sivert

   2 april, 2019 at 10:22 Svara

   Åh Emilie vad jag saknar dig och vad jag vill ta dig till Våffelmakeriet att äta våfflor! Hoppas vi kan ses snart!

   Rönninge by var drömmigt och jag var alldeles utmattad när jag kom därifrån för att jag varit så uppe i varv, haha! Men inga belgiska jättekaniner såg jag – däremot pyttesmå svarta kaninungar!!!!!! <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.