Philemon Arthur and the Dung

aliciasivert, alicia sivertsson, london med grabbarna, england, st james' park
Är tillbaka på Odenplan efter världens bästa semester. Snart kommer en mindre miljon bilder på öl, Andreas mat, husfasader och mina pojkar med rullväskor i förvirring och vänstertrafik, men först ska jag steka pannkakor och sen behöver de mig på bion. Stay tuned.

rubrik ur PHILEMON ARTHUR AND THE DUNG av KAIZERS ORCHESTRA
4 Comments
 • Hanna

  30 april, 2013 at 08:01 Svara

  På tal om titeln, vi funderade på att döpa vår senaste iller till Philemon Arthur. Fast det slutade med Abercrombie the horrible Zombie efter denna underbara kortfilm av Tim Burton http://www.youtube.com/watch?v=fxQcBKUPm8o

  • Alicia Sivert

   30 april, 2013 at 18:46 Svara

   Alltså tack som hela herrans hästen för länken! Burton är en personlig favorit men denna hade jag inte sett. Hur. fin. som. helst. och alltså igenkänningsfaktorn, haha! Kommer titta på den massor med gånger och dela med några väl utvalda personer. Tack igen!

   Vet inte vilket av namnen som är bäst. Helt enkelt legendarisk iller.

 • Jessica

  28 april, 2013 at 13:31 Svara

  Captain America – jag ser att du hängt med ditt eget folk!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.