så, vad gör man i Skavsta en lördagskväll?

Främsta anledningen till att det är så svårt att komma igång med Normandiebloggandet är, förutom den uppenbara tids- och orkesbristen, att resor ofta inleds av en ganska händelselös kombination av tåg-, buss-, flyg- och bilåkande. Ändå vill jag börja från början. Så jag gör det nu, snabbt, och sen kan vi låtsas som att det aldrig hänt.


Utsikt och nattliv i Skavsta, samt uppstigning och hotellfrukost klockan 05.30. Sen flyg till Beauvais och bil bil bil till La Saussaye för att sluta upp med mamma, pappa och lilleman som bilat ner några dagar tidigare. Ösregn hela kvällen så jag ägnade mig mest åt att tömma resväskan, ta in miljön och catcha upp med resesällskapet, som förutom den egna familjen bestod av våra brittiska vänner C&C (mammas forna brevvän, tillika äldsta vän, med make). Avslutande preview av vår normandiska skorsten genom bilens takfönster efter nattens regnväder. Håll till godo.

Efter ett trevande första kapitel kan reseskildringen bara bli bättre. Tummis.

2 Comments
  • Victoria

    12 juli, 2012 at 16:27 Svara

    Gillar verkligen bänkbilden.

  • Elin

    12 juli, 2012 at 15:09 Svara

    Haha! Jag tror dig!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.