so just open fire when you hit the shore, all is fair in love and war

Jag önskar verkligen jag kunde vara lite mer poetisk, förnuftig och humoristisk just nu, eller åtminstone delade med mig av pysselidéer på julstök och klappköp och knäckkok och sillinläggning. Men det verkar som om dagarna av mycket aktivitet, lite sömn och hysterisk emotionell verksamhet småningom börjar komma ikapp och ta ut sin rätt.

Pang sa det när den känslomässiga bakfyllan slog till och frågan är om morgondagens återställare återställer mer än den ställer till.

(jag vill ju bara ha bjällran i hans själ)

rubrik ur HOIST THAT RAG av TOM WAITS
Tags:
2 Comments
 • Cissi

  22 december, 2010 at 08:50 Svara

  känslomässig bakfylla känns iofs väldigt poetisk, låter dock inte lika skönt att uppleva.
  massa kramar till dig, håller tummarna för att återställareninte ställer till med dumheter. KRAM

 • Malin

  21 december, 2010 at 09:29 Svara

  kram kram kram!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.