the dawning of the Age of Aquarius

Jag tycker om all den här undergångsromantiken, även om jag inte så mycket tror att jorden kommer att flyga i luften i eftermiddag.

Den här hösten har varit den underligaste, mest omtumlande och magiskt mystiska i mitt liv. Sammanträffanden och symbolik och stora ting som fallit på plats. Klockor som stannat och människor jag mött, ögonblick av själslig fulländning, musikaliska epifanier, total samhörighet och så mycket kärlek.

Himmelen trillar inte ner men vad är det egentligen vi gör med jorden? Vad är det för ideal vi eftersträvar och spel vi spelar? Vi släpper ut gaser och proppar i oss antibiotika, gömmer all mänsklighet bakom arbetsuniformer och internetprofiler, och skadar varandra själsligt för att gynna vårat Ego. Vi förnekar och stressar förbi, skyller ifrån oss, jobbar 12-timmarspass och äter halvt konstgjord mat bara för att köra fingrarna i halsen.

Jag tänker att den här hösten har lett fram till den här dagen för att den är en vändpunkt. Ny tid för harmoni och förståelse, sympati och tilltro. Allting jag tänkt och känt i maggropen sen jag var liten har på något vis grott och slagit rot och ingenting känns riktigt omöjligt längre. För första gången någonsin tror jag på godheten och framtiden. Den lilla personliga och den universala. Så varför inte börja nu?

”Then peace will guide the planets
and love will steer the stars”

rubrik och citat ur AQUARIUS från musikalen HAIR av JAMES RADO, GEROME RAGNI och GALT MACDERMOT
Tags:
4 Comments
 • Alicia Sivert

  22 december, 2012 at 13:03 Svara

  Ja! Övergång istället för Undergång, som min kloka vän Malin sa (http://kristallendenfina.tumblr.com/post/38454822827/glad-domedagsdag-eh-eller-vad-fan-man-nu). Det är verkligen hög tid. Let the sunshine in, osv.

 • Malin Ahlin

  21 december, 2012 at 20:10 Svara

  Ja det är dags för en förändring nu.

 • Loreli

  21 december, 2012 at 18:10 Svara

  Oj! Väldigt uppmuntrande skrift du lämnade efter dig! Tack för det! Värmer nått oerhört! Jag kommer nog att beskriva mer mitt tillvägagångssätt när det gäller mitt skapande och mina målningar mer ingående i inläggen framöver. Tack igen! Din sida kommer jag att besöka fler gånger.

  Angående jordens undergång kan jag bara hålla med dig om att det nu är på tiden för en förändring hos människornas syn på livet. Jag är inte religiös men, som new agare tror, hoppas jag på att "vattumannens tidsålder" kommer att inträffa idag. det kommer att komma en tid då vi ser oss själva och vår planet som nått dyrbrat och vördnadsfullt. jag har längtat efter denna tid länge nu och hoppas att det VERKLIGEN sker en revolution hos den enskilda individen. ett uppvaknande.

 • Gabriela

  21 december, 2012 at 12:42 Svara

  <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.