to save myself

aliciasivert, alicia sivertsson, blackout poem, he is coming to me now his hands in the fog could not reach me it was to save myself from ruin
Blackout poem.

Det är som om ljuset nästan måste brinna ut för att flugorna ska lockas till mig. Som om deras längtan efter eld är större när lågan är försvinnande liten än när den i extas ber till luften om det syre som måste bli mitt.

Oändliga midvinterdagar i tystnad utan storm. När glöden så pyr sin sista trötta pust blåser vinden upp från alla håll. Alltid samma visa. Ständigt denna dans.

Kom till mig. Blås liv i mig. Jag skyr ingen fara så mycket som stiltje.

Tags:
5 Comments
 • saudade.ratata.fi

  26 mars, 2013 at 22:37 Svara

  vilken underbart fin blackout poem. från vilken bok? var det sherlock eller edgar allan poe?

 • Cronoline

  26 mars, 2013 at 22:28 Svara

  What she said ^

 • Johanna

  26 mars, 2013 at 19:39 Svara

  Försöker komma på någonting att säga. Det här är så stört jättevackert.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.