vykort från en alptopp


Här kunde det varit en sammanställning av veckans kreativa arbete, men det är knappt så jag hunnit tänka på att måla så många alpkor som måste klappas och klias bakom hornen. En vecka i Sappada, Italien, är till ända och vi vänder hemåt. Oj vad jag har sett vackra vyer! Jag hoppas ni gillar bilder på berg för mitt minneskort är sprängfyllt (och jag har äntligen uppdaterat mitt Photoshop och behöver inte retuschera varje steg i varje bild längre = har lite förhoppningar om att kunna visa och berätta om semestern innan året är slut den här gången!).

Vi har klättrat uppför steniga flodfåror, kasat på rumpan nerför raviner med fara för våra liv (nu tror ni jag överdriver, men vänta tills ni får höra!), följt vindlande bäckar tills de mynnat ut i väldiga vattenfall, lyssnat igenom hela Radioteaterns uppsättning av Sagan om Ringen och lekt orcher på bergsmarsch, hunnit med en tur till Venedig och klappat ungefär femtio kor som strövat med utsikternas utsikt över berg och dalar.

Nu är jag trött, glad, och längtar efter katterna och att få berätta om och höra allt ni haft för er på sistone. Kan ni inte fylla mitt kommentarsfält med länkar till era bästa inlägg de senaste veckorna, så var jag var jag ska börja när jag återfår anslutning?

Vi hörs snart!
❤ Alicia

PS, missa inte att Beata släppt sammanställningen av Monthly Makers växttema och Fredrika sin sypepp!

4 Comments
 • Lili

  16 juli, 2016 at 09:39 Svara

  Vilken härlig semester det låter som. Ser fram emot eventuell fortsättning på berättelsen. Och haha, jag har knappt bloggat själv så jag har inte mycket material att länka till, tror jag skrivit tre inlägg på en månad bara!

 • Wilda

  9 juli, 2016 at 07:27 Svara

  Men jäklar så fint! Och så fint du beskriver det. Drar på smilbanden flera gånger om.
  Jag lever stugliv just nu men har annars hängt i Skåne och varit allmänt kär hela dagarna. Mina stjärnögonblick sammanfattar nog mina veckor rätt bra :)

 • Hanna

  5 juli, 2016 at 19:54 Svara

  Härligt du verkar ha det :)

 • Mikaela

  4 juli, 2016 at 14:39 Svara

  HUR gullig ko?! Får lite hjärnsläpp nu och kan inte minnas något jag har läst den senaste veckan? Eller jo, Hanapee skrev ett bra inlägg om våldtäkter på festivaler och Zara Larssons uttalande om du orkar med tung läsning som gör en förbannad. Särskilt en del av kommentarerna gör mig rasande (typ från E). http://blogg.ng.se/hanapee/2016/07/lat-oss-prata-om-det-verkligt-farliga

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.